lördag 14 juni 2008

Studentskiva den 11 juni


Vilken dag! Äntligen kulminerar alla förberedelser och förväntningar i nuet. Champagnefrukost i parken för högtidspersonen samtidigt som paniken infann sig hos mig då dotterns far och farmor dyker upp på morgonen för förberedelser och glatt meddelar att vi troligtvis blir 47 personer denna dag!!!

Totalt kaos, dotterns farmor och pappa stod för "Strands catering" och förberedelserna bestod emmellanåt i mat över allt på golv, bänkar, väggar och ingen arbetsyta. Dessutom har jag en syster med 1 åriga dottern inneboende sedan i söndags och nu är det onsdag. Det är intensivt att vara moster till Astrid som har en alldeles egen blogg.

Klockan 4 skulle utsläppet ske på Katedralsskolan och innan dess skulle jag hämta 3 tårtor på Ramklints Conditori. Det blev med raska steg, delvis springande eftersom jag inte kom iväg förren 15.40 denna otroligt stökiga dag för att göra detta. Två skyltar hade den stolte fadern gjort och eftersom det regnade en stund när vi stod och väntade fungerade de utmärkt som substitut för saknade paraply. Dotterns klass släpptes ut som tredje gäng och vi var många som stod och hyllade en lycklig flicka som med tårar i ögonen fullständigt överöstes i blommor och mjukisdjur.

Med några återbud så kom det ungefär 37 gäster och studenten firades ordentligt. Vi fick plats även om alla inte kunde sitta ner samtidigt så satt de flesta när de åt. Det presentades och skålades för studenten - så många fina gåvor. Stort tack till alla! På en skala av 10 så var betyget 11 av Dottern och det värmer ett stolt modershjärta!

På sena kvällen vandrade studenten vidare till Tegners för att dansa halva natten och då när sista gästen gått var det bara för arrangörerna att stöka undan mat mm och avsluta dagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan vad jag saknar studenten!