onsdag 22 juli 2009

Hemma igen!

Drygt 24 timmar tog det att ta sig till Lund från San Francisco. Vi lyckades både bli ovänner och vänner på vägen hem dottern och jag. Vi är nog inte ämnade att resa tillsammans längre, i alla fall inte på ett väldigt långt tag. Det är vi överens om. Däremot vara vänner i fortsättningen.

Väl i Köpenhamn stod en solbränd, stilig man med ett stort leende och rosor till både mig och dottern och väntade för att köra oss hem. How does it get any better than this? Så lätt packade vi oss in i bilen som tog oss enda hem hur snabbt och lätt som helst. How did we get so lucky?

Den 18 juli
Sista dagen i San Francisco åt vi frukost på Doughnut Café innan vi shoppade skitläckra högklackade skor till Felicia i 8 våniga San Francisco mall som hade runda rulltrappor och flera snygga jeans på Leví s stora klädaffär på en av San Franciscos stora affärsgator. Sedan hastade vi tillbaka till hotellet då Kacie skulle hämta oss där kl. 11 och vi skulle få en guidad rundtur av sevärdheter och annat kul. Vi inledde med en lång tur i Golden Gate Park och tog en fika på Japanese teagarden efter att vi strosat runt och klättrat omkring i denna en stund.




Något senare åt vi lunch på en Asian Fusion, en orientalisk restaurang och Kacie bjöd på denna goda mat. Vi kollade in Fishermans Wharf detta turistgetto, Golden Gate bron från flera olika håll både underifrån och från sidan men den gömde sig kraftigt i dimman.



Däremot såg vi Alcatraz detta ökända fängelse på ganska nära håll många gånger. Vi avslutade vår sightseing tur på en affärsgata och hittade en häftig affär med enormt fina och sexiga klänningar. Kacie köpte 4 och jag 2. Sedan åkte vi över Golden gate bron och dimman hade skingrats så vi såg slutligen den mycket vackra bron. Kacie grillade kyckling och bjöd oss på, vi stannade några timmar innan Kacie körde oss tillbaka till hotellet. Sedan efter god sömn började hemresan och nu är vi som sagt hemma fortfarande lite Jetlaggade....
How does it get any better than this?

Inga kommentarer: