lördag 18 juli 2009

San Fransisco

Är en färgrik stad, tyvärr bor vi kanske inte i det bästa kvarteret men det verkar finnas märkliga människor vart vi än gått i San Fransisco. USA är verkligen olikt Europa på så många sätt men så är det ju större än Europa med så... Igår reste vi kustvägen från Santa Barbara med Kacie Crisp och det var en lång men mycket trevlig biltur. Vi försökte resa tidigt efter en slapp sista dag i Santa Barbara och bilen var packad till brädden med resväskor och behandlingsbänkar.

Vi sov gott och åt brunch vid 11-11.30 på Sams Diner som såg ut precis som på film. Sedan tog vi oss vidare Haight Ashbury där vi blivit tipsade om att det skulle finnas häftiga Vintage affärer och det gjorde det. Dessutom fanns där väldigt fina hus långt uppför backen från hotellet. Vi har promenerat en massa idag och äntligen skickat våra vykort. Imorgon har Kacie erbjudit oss en sightseeing tur med bil så det blir säkert jättetrevligt. Nu är vi ganska trötta tillbaka på hotellet efter vår första dag i San Fransisco och vi har faktiskt 1 dag till, jag hade tappat bort en dag men den har vi hittat nu igen. Vi längtar dock hem lite grann både jag och Felicia redan nu.

Kacie Crisp har en TELEFON KONFERENS på måndag den 20 juli kl. 20.00 som är öppen för alla som vill veta lite mer om Access Conscioussness just nu och du är välkommen att ställa de frågor du kan tänkas ha. Det vore jättekul om du var med! What will it take? Och varför inte bjuda in dina vänner med? Denna teleclass är öppen för alla

Du ringer 001 712 432 0111 och trycker PIN kod 807521. Det finns billiga telefonkort att köpa där du betalar mycket lite för att ringa till USA. Ring gärna in lite tidigare så vi kan börja i tid.

Kacie Crisp kommer ju til Lund den 7-11 augusti och håller Barsclass, Foundation och Level 1 så är du intresserad så är det ett kanon tillfälle att vara med på den kostnadsfria teleklassen. Det är nu även bestämt att Kacie kommer att hålla ett Access Intro i Lund den 6 augusti 18.30-20.30 till en kostnad av 300 kronor. Så varmt välkommen!

Inga kommentarer: