fredag 3 december 2010

Tror du på Tomten?


Tror du på fred på jorden?

Tror du på det som står i tidningarna?

Tror du på det som pappa och mamma sa? Eller tror du på dig själv – allt du tänker och säger om DIG själv och andra?

Tänk om du är en oändlig varelse och att du VET mer än du TROR…

Du kommer bara inte ihåg det just nu. Så om jag sa att jag känner till flera olika sätt att komma i kontakt med dig själv och ditt vetande skulle det kunna intressera DIG?

Tänk om du förändrade hur du ser på världen och hela världen förändrades med det.

Vad mer blir då möjligt?

Bars är en otroligt dynamisk process som inte bara får dig att känna dig uppfriskad och avslappnad, som om du har fått en riktigt god natts sömn eller en skön massage, utan kan även förändra ditt liv. Att frigöra låst energi kan liknas vid att rensa bort gamla filer från hårddisken på en dator.

Så vill du prova den fantastiska behandlingen BARS så ring mig på 0734-161277.

Bars är det första redskapet som lärs ut i Access Consciousness och steg 1 av 5 grundsteg.

Bars består av 32 olika punkter runt om och på huvudet, ett energisystem, som vid lätt beröring frisläpper begränsande tankemönster, gamla programmeringar och annat onödigt repetitivt beteende som begränsar individen och som kan liknas vid att köra med automatpiloten ständigt inkopplad - utan mycket nytänkande och kreativitet.

Är du intresserad av att lära dig detta så håller jag ytterligare 2 Bars utbildningar i år. Dessa blir i Lund den 11 december och den 2 januari kl 10.00–18.00.

De urhäftiga fortsättningskurserna (steg 2 & 3) NYA Foundation & Level One hålls nästa gång den 6-9 januari samt den 4-7 februari i Lund samt den 28-31 januari i Göteborg.

Vill du veta mer om alla grundsteg så hittar du utförligare information på www.accessconsciousness.nu.

Så här har du nu chansen att ge dig själv eller någon annan en fantastisk julklapp.

Vet du något bättre sätt att börja året?

Något som glädjer mig mycket är att Access Consciousness grundare Gary Douglas kommer till Stockholm den 11-14 februari och håller steg 4-5 alltså Access Level 2&3. Något jag verkligen inte tänker missa. Gary är en synnerligen intressant och medveten person. Vad säger du ska du följa med på denna medvetenhetshöjande resa – har du plats för mer glädje i ditt liv?

Vad ska till för att du ska välja något som är närande och gynnsamt för DIG? Något som får dig att växa och vara mer av DU och den oändliga varelse DU är!

Kanske är det meditera, måla eller sjunga – det vet DU själv bäst. Om inte så kanske du vill komma med på dessa transformerande kurser och hitta det du strålar och växer av…

Vilka är de oändliga möjligheterna?

HELA LIVET KOMMER TILL OSS MED LÄTTHET, GLÄDJE & HÄRLIGHET!

Eva Ardenmark

Certified Access facilitator

Certified Coach, Reconnective healer, Frigörande Dansinspiratör

Mobil: 0734-161277 & email: eva@levarp.se

www.accessconsciousness.nu, www.levarp.se, www.reconnective.se

Inga kommentarer: