lördag 24 oktober 2009

Stressigt idag


Jag kan inte stressa längre, allt går i lugn takt och sakta men säkert betas sak efter sak av. Blommorna är vattnade. Snart ska jag packa klart och städa toaletterna (min vecka var 3:e och denna) och har lite smått att fixa på datorn innan jag reser. Ja för imorgon - riktigt, riktigt tidigt börjar min resa till Costa Rica från Kastrup till London till Miami till San Jose på Costa Rica. Flygresan med stopp är nästan 20 timmar och sedan väl framme är det en bussresa på 2-3 timmar till stället som vi ska gå kurs på i 7 dagar. Hur blir det bättre än så?


Gud vad jag sett fram emot denna kurs samtidigt som jag njuter makalöst av mitt liv. Jag har velat blogga i dagar då de händer så mycket kul i mitt liv men tiden har inte räckt till.


Kunskapsdags seminariet var jätte kul och nu jag vill vara med på fler så förhoppningsvis blir det så nästa år. Bra övning och nu har jag bättre upplägg till nästa gång. Så kul att prata inför en sån massa folk, närmre 120 personer, med microfon och allt om Access Consciousness. Det var premiär. Johny var där och gav mig fin feedback samtidigt som han bjöd på lunch där vi tog en kaffe för typ ett år sedan då vi träffade på nytt efter mer än 10 år. En kaffe på Barista tog vi oxå innan jag tog tåget tillbaka till Lund.


Tisdagskvällen avslutades hemma hos mig i en Barsbytar anda. Vi var 8 stycken som bytte och skratten varvades med andaktsfull tystnad. Hur är det möjligt?


Sedan har jag tvättat, funderat över vad som måste göras klart innan jag reser, bytt behandlingar, prata om Chews4health i olika forum. Försökt att serva bilen men fått en ny tid och det inte blir klart förren den 1 december då de ska reparera det sista, sätta på vinterhjul och besiktiga bilen för i år.


Jag har varit och minglat i Malmö i onsdags på Casino Cosmopol och lyssnat på 2 inspirerande tjejer samt pratat med folk och träffat lite intressanta människor. Anna Bystedt en radiopratande mångsysslare och Susanne Liljenberg som tillsamman med en kompis startade GRANIT - en underbar historia och så inspirerande.


Igår fredags så var det MÖTES KULTUR DAGEN 2009 på Scandic Star i Lund. Lyxig mat, trevliga människor, mycket mingel och en massa inspirerande föreläsare. Louise Palmstjärna var strålande konferencier som byttes av, av bla Micke Darmell, Teo Hären, Jan Gunnarsson och David Philips några som jag gillade. Totalt 12 föreläsare bjöd på sig och belyste mötesformer från olika håll. Kvällen avslutades med Oneness Blessing och det kom bara 5 nya människor som aldrig varit med någon gång innan. KUL!!


Så nu över till lite mer praktiska och handgripliga saker innan jag blir hämtad för avfärd till Malmö där jag ska övernatta då det inte går så tidiga tåg som jag behöver från Lund. Dessutom har Johny lovat att bjuda mig på middag i kväll. Jag bjöd igår för ovanlighetens skull.


Jag tar med datorn och försöker läsa mail och blogga när jag är iväg så varmt välkommen tillbaka snart!

Inga kommentarer: