torsdag 25 juni 2009

6000 besök och Kacie Crisp till Lund igen

Wow!! Äntligen 6000 besök, 168 inlägg och
min personliga resa sedan 30 april 2008.


Jag gillar verkligen att skriva på min blogg och alla besök som gjorts glädjer mig så! Idag bloggar jag 2 ggr för att fira den stora dagen och att jag vill berätta för er alla som följer min väg att nu har jag bjudit in Kacie Crisp till Lund igen. Så den 7 augusti kan du gå Bars Class med henne och flera andra lika intresserade. När Kacie var i Lund i Maj var det succé och 23 stycken deltog och vi är nu ett stort gäng som ger och utbyter Bars i Skåne. Vill du inte vara med och leka?






Barsenergin frigör dig från många tusentals år av onödigt skräp i form av tex gamla tankar och åsikter när du ligger stilla och slappnar av i en dryg timme. Likadant när du gör någon annans Bars så är det inte ett brilliant utbyte? Kan det bli bättre än så här?

Även beskrivet så här.... med Felicias översättning....

Vad är BARS?
Syftet med BARS är att lära människorna att de faktiskt kan ligga och slappna av och bara ta emot. Du måste vara villig att ”bara” slappna av och ta emot. Det är 32 Bars (bjälkar) med energi som löper genom och runt ditt huvud. Barsenergin innehåller en elektromagnetisk komponent som finns i alla tankar, ideér, attityder, beslut och all tro som någonsin har haft om någonting. Exempel på olika sorters Bars som man kan "cleara"är tex: Helande, Kropp, Kontroll, Medvetenhet, Kreativitet, Makt, Åldrande, Sex och Pengar. Varje tanke, attityd, beslut eller tro som du har låser denna energi inom detta område och begränsar din förmåga att vara och utvecklas inom det området.

Lyckligtvis kan detta ändras snabbt och lätt. Genom att fylla dessa Bars med energi så upplöses dessa stagnerade barriärer och den elektromagnetiska laddningen släpps fri. Att frigöra låst energi kan liknas vid att rensa bort gamla filer från hårddisken på en dator. Efter utrensningen så kommer du helt enkelt att ha mer utrymme att skapa något nytt och ännu mer fantastiskt med de mer uppdaterade verktygen du har erhållit.

Hur fungerar processen?
Att göra Bars är en enkel, icke-invasiv, energi process där givaren vidrör varje punkt på huvudet för att kunna frigöra energi. Att ta emot denna process ger oftast ett resultat där mottagaren upplever en känsla av frid och rymd, och en känsla av att det finns ytterligare möjligheter för öppnande. Detta är en otroligt dynamisk process som inte bara får dig att känna dig uppfriskad och avslappnad, som om du har fått en riktigt god natts sömn eller en skön massage, utan kan även förändra ditt liv.

Vad kan du förvänta dig från en Bars session?

Eventuell spänning som du kan känna i både kropp och medvetande kommer att lätta, vilket skapar en långvarig känsla av frid och välmående. Du kommer att känna dig både avslappnad och full av kraft på samma gång. Det distraherande samtalet som du kan ha upplevt dig ha hört konstant tidigare inne i ditt huvud kommer att tystna, dina relationer till andra människor förbättras genom att mer utrymme för hänsyn och överseende skapas. Bars förändrar platser där begränsningar skapas och öppnar upp dig för möjligheten att istället kunna ta emot inom alla livets områden. Bars gör helt enkelt så att mer energi att generera det liv du vill ha blir tillgänglig för dig.


Så efter 1-dags kursen den 7 augusti kan du själv göra bars på alla som önskar och det går utmärkt att kombinera med andra behandlingsmetoder.

Den 8 och 9 augusti kommer Kacie att genomföra en Foundation och alla (11) som gick Foundation när Kacie var i Lund senast valde faktiskt att även gå Level 1!! Är det inte fantastiskt? What else is possible?

Level 1 kommer att hållas den 10 och 11 augusti och mer om alla kurserna hittar du på Access Consciousness (under kurser i Sverige). Där hittar du all info och du kan även anmäla dig där till de kurser du är intresserad av.

Är du nyfiken på Access och vill lyssna på ett intro som hölls i Hammenhög i Maj så bara maila mig på eva@levarp.se så skickar jag den till dig gratis. How does it get any better than this? Eller ännu lättare ladda ner 1 pengaintro från ett telefonmöte häromdagen HÄR! Båda introna hålls av Dain Heer en mycket brilliant, karismatisk och inspirerande man.


Inga kommentarer: