fredag 16 januari 2009

Midnatt råder


Tyst det är på torget. Dags att leta upp sängen men först ska jag blogga lite...

Såg nyaste avsnittet av Supernatural en av mina favoritserier. Trodde jag skulle få till en dammsugning men kom hem sent efter en lång dag så kanske imorgon.

Startade dagen med att fylla i en preliminär deklarationsblankett till Skattemyndigheten. Jag var hos dem och lyssnade på information för att starta eget. Snurrade helt in i blankett ifyllandet och läsningen av mina mail så jag brände havregrynsgröten och det luktar fortfarande bränt i lägenheten och kastrullen åkte i soporna.

Efter dagens Reconnective healing så tog jag till Malmö för att äta lunch med Mia på Govindas på Brogatan. Starkt och gott. Efter det tog vi en kaffe på Nova tillsammans med Ulrika. Mia och Ulrika drog vidare till hunddagiset för att hämta Ulrikas vovve och jag tog bilen och körde till Marika. Stannade där på en kopp kaffe i en dryg timme innan jag tog till Ikea. Fyndade en ny 1-liters kastrull, två små lampor och en vas.

Vid 17-tiden tog jag mig hem till Cina och Vincent. Vincent hade varit magsjuk sedan i måndags men piggnade till väldigt när jag var där. Så vid åtta tiden när jag gick och det var sängdags för Vincent så var han förskräckligt pigg. Jag tog vägen om Coop och shoppade lite mat på vägen hem. Om det inte vore för studenternas fina kosthållning skulle det eka i kylen.

Sov gott!

Inga kommentarer: